Words I Never Said.. - Del 1

"8th March, 2012"

Det var alltså ett år sedan den här började skrivas.. Jag bläddrade snabbt igenom alla sidorna, till bokens sista sida.. Jag tittade uppe i högra hörnet för att hitta ett ännu mindre skrivet datum, det var precis så att man såg vad det stod..

"29th January, 2013"

2 dagar före Harry's födelsedag och 3 dagar före... "händelsen".... Jag svalde några gånger för att hålla tårarna borta, sedan bläddrade jag fram till första sidan igen, nu skulle det läsas..



     7 Mars, 2012
   
 

Jag stoppade i hörlurarna och tryckte på "Play", musiken började fylla mina öron och jag klev ut på gångvägen, med snabba steg styrde jag bort mot träningslokalen..
Jag log för mig själv när jag gick där och nynnade med till "Taken", folk sneglade misstänksamt mot mig där jag gick i rask takt, men det struntade jag i totalt..
Jag passerade smidigt om flera personer utan att de ens lade märke till det, jag var helt enkelt osynlig, eller ja... Det var vad jag inbillade mig.
Efter en stunds gående var det bara 2 byggnader kvar, jag stannade framför den sista övergången och bilarna susade förbi, jag stod nästan helt ensam, bara några ungdomar längre bort på gatan..
Låten byttes till "Stole My Heart" och jag sken ännu en gång upp i ett leende, jag höjde upp volymen och tryckte sedan på "övergångs knappen"..

I ögonvrån såg jag hur en mörk skugga gick fram till övergångsstället, eller rättare sagt en kille, han hade på sig urbanears och hade sin blick fäst på sin mobil, han verkade helt omedveten om omvärlden, troligen inne i sin egen värld med musik pumpandes i öronen..
Killen stannade upp i sin rörelse och för en sekund trodde jag att han skulle stanna, men med kvicka steg började han gå frammåt igen, rakt ut mot traffiken..
Jag rusade fram och drog honom bakåt, kanske lite väl kraftigt eftersom att han ramlade baklänges, med sig drog han mina hörlurar och min väska..
Virrervarr av papper flög och musiken hade börjat spelats högt, jag frustade av illska och skyndade mig att stänga av musiken, sedan böjde jag mig kvickt ner för att plocka upp mina papper, jag fick verkligen inte komma sent!
"Are you dumb! You gotta watch out! All thanks of you I'm gonna be late!" Fräste jag frustrerat fram och skyndade mig att raffsa ihop mina papper..
"I'm sorry, I didn't mean to.." Sa killen försiktigt och hjälpte till att sammla ihop några papper som flugit längre bort..
Jag såg hur han i ögonvrån plockade upp dem och sedan reste sig upp, hans blick studerade papprena innan han sedan sken upp i ett leende..
"Are you a songwriter or something?" Frågade han och styrde stegen mot mig där jag fortfarande satt på huk och rättade till mina papper..
"Well, kind of.. I play the piano.." mumlade jag och reste mig sedan upp och stoppade ner papprena i min väska, killen räckte över de papprena han hade samlat upp och jag lade försiktigt ner dem..
Jag höjde upp blicken mot killen, redo att tacka för hjälpen.. Men när jag väl fått grepp om vem det var som stod där framför mig stelnade jag till, det kan inte vara möjligt... Eller?
"Louis, Louis Tomlinson!" Sa Killen, eller rättare sagt Louis och höjde upp handen för att hälsa, jag svalde försiktigt och lyfte upp handen för att hälsa..
"Caylie.." Svarade jag spänt och Louis log avslappnat..
"Well Caylie, thank you for saving my life!" Sa han och skrattade lite tonat..
"Uhm.. Nothing to thank me for.." Svarade jag ännu mera stelt, fortfarande i en chock.
"Haha, I think so.." Sa Louis och log nöjt, sedan slog ljusen grönt och jag vände blicken ner mot marken.
"Uhm.. It was nice meeting you but I gotta go, I can't be late.." Sa jag kvickt och sprang över övergångsstället..
"Oh okay! Hope I'll se you around!" Ropade han efter mig innan han lungt fortsatte över övergångsstället..

Jag sprang in genom porten och hämtade andan, vad hade just hänt?.. Hade jag just stött på Louis Tomlinson, Louis från One Direction?!
Och jag hade ju inte gjort bort mig lite heller, jag hade ju uppfört mig som en robot, som en robot utan olja i tanken!
Jag masserade frustrerat tinningen med pekfingret och långfingret, varför skulle jag alltid göra bort mig..
Jag började springa upp för trapporna, upp till träningslokalen för att troligtvis möta en mycket sur Ms.Nelson, bra start på en dag!

Första delen ute! Woho! Vad tycks? ;)
Detta kommer ungefär bli den längd det kommer vara på varje kapitel, det lite sämre med förändringen ^^)
 

Kommentarer
Postat av: Yeshim

Suuuuuppeeeerrr :D

2012-08-01 @ 19:04:27
URL: http://tvillingaaarna.blogg.se
Postat av: Frida

Mycket bra början Alicia!:D

2012-08-01 @ 22:19:06
Postat av: Anonym

awsuum!:D

2012-08-02 @ 21:46:50
Postat av: jessica

Awesome ! :)

2012-08-03 @ 01:45:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0