Words I Never Said.. - Del 3

"So where do you live?" Frågar han och jag märker att vi strax är hemma..
"Well, you se the dark brown building there?" Säger jag och pekar mot ett ganska slitet hus, han nickar.. "Well there's my flat.."
"Oh, cool.. Do you mind if I follow you home for a cup of tea?" Frågar han och ler busigt mot mig, något i hans blick får mig att bli nyfiken på varför han vill följa med upp..
"Uhm.. Well.." Stammar jag och funderar lite, vad är det värsta som kan hända?

"Well?" Säger Louis och ler ett stort tandaleende..
"Oh, sorry.." Säger jag och kollar generat ner i marken.. "Uhm.. Yeah, you can! But just so you know it's very messy in my flat.."
"Haha, I don't mind.. I'm very messy myself!" Säger han och håller upp dörren för mig, jag går in och han hänger på efter.
Vi går tre trappor upp sedan är vi framme vid lägenheten, jag låser upp och erbjuder Louis att gå in först, han nickar och kliver in i hallen, jag går in och stänger dörren efter mig..
Jag drar av mig skorna och slänger dom i ett hörn, sedan hänger jag upp jackan, Louis däremot ställer av sig skorna fint och hänger upp jackan ordentligt, jag fnissar lite och går in till varddagsrummet.
"It's not that messy right now, cause we cleaned a couple of days ago.. " Säger jag och sätter mig ner på soffan, Louis sätter sig brevid och kollar undrande på mig..
"We?" Frågar han och himmlar lite med ögonen..
"Uhm yeah, I share this flat with my friend April.. Sorry I didn't tell you.." Säger jag och drar luggen bakom örat..
"Oh, no it's okay! I was just wondering!" Säger han och höjer upp händerna i ett litet försvar, jag skrattar och reser mig sedan upp..
"Tea was it, or?" Säger jag och börjar gå baklänges mot köket, han nickar med ett leende, jag vänder mig om och springer in i köket för att sätta på vattenkokaren..
Stresigt rotar jag bland olika tepåsar och letar efter någon god, ett knarr hörs bakom mig och jag kollar mot dörröppningen, där står Louis och ler fånigt..
"What?" Frågar jag och ler, han skakar på huvudet..
"Nothing.. Do you perhaps have Yorkshire tea?" Frågar han och jag rotar igenom tepåsarna, jag hittar en påse och håller upp den mot Louis och ler..
"Last one!" Säger jag och lägger den brevid min tepåse, sedan tar jag ut två koppar och häller i vattnet, Louis kommer fram och lägger ner tepåsarna i kopparna medans jag tar fram skedar..
"I don't have any milk, but I have sugar if you want?" Säger jag och han skakar på huvudet..
"I can take plain.." Svarar han och vi går ut mot soffan igen, när vi suttit oss ner slår jag på TV:en på låg volym och kollar sedan mot Louis..
Han kollar ner i sin tekopp och rör sakta runt med skeden, helt oväntat kollar han upp mot mig och ler, jag kollar hastigt iväg och börjar skratta, jag kunde inte hjälpa det..
"What's so funny?" Frågar han och håller sig för att inte börja skratta med..
"Hahaha, your face, hahah!" Säger jag och biter mig i läppen för att sluta skratta, men inget verkar fungera.. "I'm so sorry.." piper jag fram..
Louis börjar skratta med och jag slappnar av lite, han var inte så som jag trodde att han skulle va, inte riktigt iallafall..

Efter den skrattattacken hade stämningen lättat ibland oss, vi hade börjat prata om nästan allt, Louis hade bett mig att berätta om mig själv, vilket jag naturligtvis gjorde! Jag hade frågat lite om Louis famlij osv. Man kan ju bara säga att allt flutit på bra..

Cirka en timme senare:
"Well it was nice to talk to you Caylie, but I think I gotta go, I have work tomorrow so.." Började Louis men slutade och granskade mitt ansikte..
"It was nice to have you here on tea!" Säger jag för att bryta tystnaden, han ler och harklar sig..
"If you don't mind, could I maybe walk with you tomorrow? To your traininglocal..And like drop you off there?" Frågade han och jag ler stort..
"Well of course! I wouldn't mind at all!" Svarar jag och han nickar..
"So when shall we meet outside my flat tomorrow?" Frågar jag och kan kliar sig i bakhuvudet..
"9?" Säger han, jag nickar och ler..
"Okay, good!" Säger Louis och reser sig upp, han går ut till hallen och jag följer efter, han tar på sig sina skor sedan vänder han sig emot mig..
Han tar ett steg fram och håller ut armarna, jag tar ett kliv fram och ska precis krama om honom när min panna slår i hans haka..
En ilande smärta sprider sig i min panna och jag tar något steg bakåt samtidigt som jag lägger ena handen för pannan..
"Sorry about that.." Säger jag och Louis flinar samtidigt som han drar handen över hakan..
"Haha it's okay.." Säger han och ler, jag höjer upp ena handen för att hälsa "Hejdå" istället, han tar tag i den och vi skakar några gånger innan vi släpper..
"Bye.." Säger Louis och går ut, sedan stänger han dörren om sig, jag ler fånigt och drar handen över pannan..
En snabb knackning hörs och jag öppnar upp dörren, där står Louis och ler generat..
"I forgot my jacket.." Säger han och nickar mot sin jacka, jag räcker den till honom och han mimar ett "tack", sedan springer han ner för trapporna..
"See you tomorrow!" Ropar han innan han kommer ut på trottoaren..
Jag stänger dörren och går för att sätta mig i soffan, fan vad jag kan göra bort mig ibland asså..
Med en duns sitter jag i soffan, sedan lägger jag upp benen och sluter ögonen, tanken slår mig att även fast jag gjort bort mig mycket idag, så har dagen inte vart så dålig ändå..
 

Sådär, kapitel 3! :)
Ville bara säga också att bara för att de kommer upp bestämd dag betyder det inte att jag inte vill ha kommentarer! Desto fler kommentarer, desto längre kapitel! ;)
 
Kommentera? :)

Kommentarer
Postat av: Lisa

jättebra! :))

2012-08-06 @ 14:15:54
Postat av: Frida

Jätte bra!!

2012-08-06 @ 14:31:16
Postat av: Alexandra - One Directionnoveller

Du är riktigt duktig! :D

2012-08-06 @ 14:48:47
URL: http://nnovels.blogg.se
Postat av: tebbi

bra :)

2012-08-06 @ 15:15:54
URL: http://tebbi.blogg.se
Postat av: rebecca

Suuuper :D

2012-08-06 @ 15:46:08
Postat av: linneaa

såå braa:D

2012-08-06 @ 16:51:45
Postat av: Johanna

grymt!!!
april ftw!!!! :D xx

2012-08-06 @ 21:00:17
URL: http://samemistakesagain.blogg.se
Postat av: Vilma

Jättebra och du är jätteduktig! :)

2012-08-07 @ 00:11:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0